Počet záznamů: 1  

Zvýšení efektivity výrobní linky za použití metody Lean

  1. Údaje o názvuZvýšení efektivity výrobní linky za použití metody Lean / Jakub Novák
    Osobní jméno Novák, Jakub, (autor diplomové práce nebo disertace)
    Fyz.popis49 listů : ilustrace, grafy, schémata + 1 CD, výkresy (9 listů)
    PoznámkyVedoucí práce Jan Štěrba
    AbstraktBakalářská práce se zabývá zvýšením efektivity výrobní linky pro montáž hydraulických ventilů DS 2232 a DS 2235 ve společnosti Parker Hannifin Corporation při využití metody Lean. Práce obsahuje návrh na zlepšení upínacího zařízení stávajícího hydraulického lisu, odstranění některých operací, které nemají pro výsledný výrobek žádnou přidanou hodnotu a také zhodnocení časové úspory při novém uspořádání linky.
    The bachelor's thesis deals with increasing the efficiency of the production line for the installation of hydraulic valves DS 2232 and DS 2235 in the Parker Hannifin Corporation using the Lean method. The work includes suggestion for improvement the chuck equipment of an existing all-hydraulic press, a proposal to remove some operations that do not have any added value for the resulting product and the time savings in the new layout of the line.
    Dal.odpovědnost Štěrba, Jan, 1973- (vedoucí diplomové práce nebo disertace)
    Dal.odpovědnost Univerzita J.E. Purkyně v Ústí nad Labem. Katedra strojů a mechaniky (udělovatel akademické hodnosti)
    Předmět.hesla výrobní management * strojírenské výrobky
    Předmět.hesla štíhlá výroba * lean manufakturing
    Forma, žánr bakalářské práce
    Konspekt658 - Řízení a správa podniku
    MDT658.5 * 621:658.62 * (043)378.22
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    URLhttps://portal.ujep.cz/StagPortletsJSR168/CleanUrl?urlid=prohlizeni-prace-detail&praceIdno=00175540
    Druh dok.Vysokoškolské práce
    SignaturaČár.kódDislokaceVolný výběrInfo
    DA 85963300708596sklad Cpouze prezenčně

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.