Počet záznamů: 1  

Biopotraviny a jejich odbyt v restauračním zařízení

  1. Údaje o názvuBiopotraviny a jejich odbyt v restauračním zařízení [rukopis] / Kateřina Levá
    Osobní jméno Levá, Kateřina, (autor diplomové práce nebo disertace)
    Vyd.údaje2010
    Fyz.popis70 l., [10] l. příl. : il.
    PoznámkyLic. smlouva
    AbstraktBakalářská práce na téma "Biopotraviny a jejich odbyt v restauračním zařízení" podrobně objasňuje problematiku uplatnění biopotravin na českém trhu, konkrétně v oblasti pohostinství a ubytování, a s ní úzce související problematiku konverze ubytovacích a stravovacích zařízení na ekologický způsob řízení. Teoreticko-metodologická část práce, podložená odbornou literaturou, je východiskem pro část praktickou, jejímž cílem je zhodnocení stávající situace odbytu biopotravin v Hotelu Pensionu Jana v Děčíně. Při rozboru odbytové politiky, založené na efektivní aplikaci marketingových nástrojů, je kladen značný důraz na propagační politiku. Závěrečnou část práce pak tvoří dotazníkové šetření za účelem zjištění celkového povědomí a informovanosti občanů města Děčín o biopotravinách, včetně interpretace výsledků a možných návrhů ke zlepšení.
    Bachelor thesis "Whole Foods Marketing in a Catering Establishment" describes closely the issues of whole foods use in the Czech market, concretely in the sphere of catering and lodging. In the following, the closely related issue of the changeover of catering and lodging services to an ecological management is explained. The theoretical-methodological part of the thesis, which serves as the resource for the practical part, is based on a scientific literature. The main aim of the practical part is to analyze the current situation of the whole foods sales in Hotel Pension Jana in the town of Děčín. The analysis of the sales policy is highly focused on the promotion mix. The last part of the thesis contains a questionnaire research, which examines the local citizen informedness about whole foods, including the interpretation of the results and possible improvement suggestions.
    Dal.odpovědnost Zábranská, Alena (vedoucí diplomové práce nebo disertace)
    Dal.odpovědnost Univerzita J.E. Purkyně v Ústí nad Labem. Katedra ekonomiky podniku (udělovatel akademické hodnosti)
    Předmět.hesla marketing * biopotraviny * pohostinská zařízení
    Předmět.hesla Děčín (Česko)
    Předmět.hesla odbyt * ekoznačení * whole foods * sales * marketing * eco-marking * catering establishment
    Forma, žánr bakalářské práce
    Konspekt339 - Obchod
    MDT(437.315) * 339.138 * 658.8 * 613.2:631.147 * 663/664:631.147 * 640.43/.46 * 351.757 * (043)378.22
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    URLhttps://portal.ujep.cz/StagPortletsJSR168/CleanUrl?urlid=prohlizeni-prace-detail&praceIdno=00100993
    Druh dok.Vysokoškolské práce
    SignaturaČár.kódDislokaceVolný výběrInfo
    S-BP 48064212131705sklad Cpouze prezenčně

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.