Počet záznamů: 1  

Potravinová aditiva a jejich toxicita

  1. Údaje o názvuPotravinová aditiva a jejich toxicita [rukopis] / Eva Vaverková
    Osobní jméno Vaverková, Eva, (autor diplomové práce nebo disertace)
    Vyd.údaje2009
    Fyz.popis54 l., [3] l. příl. : il. + 1 CD-ROM
    PoznámkyVed. práce Vlastimil Dohnal
    AbstraktPráce se zaměřuje na rozdělení a popis potravinových aditiv a zdravotní hodnocení vybraných zástupců, dále na bezpečnostní opatření v oblasti potravinových aditiv (NOAEL, ADI), testování toxicity potravinových aditiv a legislativu regulující používání aditiv v potravinách.
    Bachelor´s thesis contains classification and description of additives, while attention is focused on the health assessment of selected additives. The next part contains information on safety precaution (NOAEL, ADI) and food additives testing and legislative previsions regulating the use of additives in food.
    Dal.odpovědnost Dohnal, Vlastimil (vedoucí diplomové práce nebo disertace)
    Dal.odpovědnost Univerzita J.E. Purkyně v Ústí nad Labem. Katedra chemie (udělovatel akademické hodnosti)
    Předmět.hesla potravinářská chemie * toxické látky
    Předmět.hesla potravinová aditiva * testování toxicity * legislativa potravinových aditiv * ADI * NOAEL * Food additives * toxicity testing * legislative previsions of food additives * ADI * NOAEL
    Forma, žánr bakalářské práce
    Konspekt663 - Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin
    MDT663/664:54 * 615.9 * (043)378.22
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    URLhttps://portal.ujep.cz/StagPortletsJSR168/CleanUrl?urlid=prohlizeni-prace-detail&praceIdno=00099433
    Druh dok.Vysokoškolské práce
    SignaturaČár.kódDislokaceVolný výběrInfo
    P-DP 157713149955771sklad Cpouze prezenčně

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.