Počet záznamů: 1  

Potravinářská biochemie

  1. P-7946
    Šícho, Vladislav, 1923-1977
    Potravinářská biochemie / [Autoři:] Vladislav Šícho, Zdeněk Vodrážka, Blanka Králová. -- 2., dopln. a přeprac. vyd. -- Praha : SNTL, 1981. -- 360, [1] s. : il., tb. ; 8°. -- Symboly. -- Vazba: Josef Kalousek. -- Učebnice pro vys. školy chemickotechnologické. -- 3200 výt. -- Spoluvyd. Alfa, Bratislava. -- Přehl. lit. -- Věcný rejstřík. -- Zkr. -- Abstrakt: Vychází z obecné biochemie a podrobně rozvádí ty ůseky, které mají zvláštní význam pro potravinářskou biochemii. Nově zpracovává zejména kapitoly o enzymech, nukleových kyselinách, molekulární genetice, principech látkovépřeměny, biologických oxidacích a o jednotlivých typech metabolismu.
    Vodrážka, Zdeněk, 1927-2015. Králová, Blanka, 1936-
    potravinářská biochemie. učebnice vysokých škol
    663/664:577.1. (075.8)

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.