Počet záznamů: 1  

Technologické inovativní trendy v gastronomii

  1. DA 12801
    Kittlová, Lucie, 1978-
    Technologické inovativní trendy v gastronomii / Lucie Kittlová. -- 2020. -- 43 stran : ilustrace, grafy + 1 CD. -- Vedoucí práce Tomáš Siviček. -- Oponent Jan Jolič. -- Abstrakt: Práce se zaměřuje na využívání technologických inovací v rámci provozů HoReCa na území České republiky a na faktory ovlivňující rozhodování zodpovědných manažerů (zahraniční zkušenosti, vliv vzdělání na obratovost provozu, sledování trendů, vyhodnocování efektivity inovací) a na příležitosti potravinového 3D tisku. Daná zjištění mohou být využita společnostmi v segmentu HoReCa k získání konkurenčních výhod v rámci tržního prostředí nebo společnostmi zabývajícími se rozvojem a implementací nových technologií, jako je aditivní výroba v daném segmentu.. -- Abstrakt: This bachelor's thesis focuses on the use of technological innovations in HoReCa operations located in the Czech Republic and the factors influencing the decisions of responsible managers (foreign experience, the impact of education on turnover, monitoring trends, evaluating the effectiveness of innovation) and on the occasion of 3D food printing. The result is that gastronomic companies use more innovation based on actual needs compared to strategic planning. The latest technologies, for example 3D printing, are not in concern of management, yet. The result can be useful for HoReCa segment companies to get an competitive advantage and for other companies of the sector as well.
    Siviček, Tomáš. Jolič, Jan, 1991-. Univerzita J.E. Purkyně v Ústí nad Labem. Katedra ekonomie a managementu
    technologický rozvoj. inovace. gastronomie. trojrozměrný tisk. trendy. technologie. management. gastronomy. trends. technology. innovation. management. 3D printing. bakalářské práce
    62:001.892. 001.895. 330.341.1. 641/642. 655.3.066.51. 62-9:678.027.3. (043)378.22

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.