Počet záznamů: 1  

Hodnocení stupně regionality regionálních produktů Ústeckého kraje

  1. DA 5138
    Broumová, Lucie, 1992-
    Hodnocení stupně regionality regionálních produktů Ústeckého kraje = Evaluation of the regionality degree of regional products from the Ústí region / Lucie Broumová. -- 2015. -- 53 listů : mapy + 1 CD. -- Vedoucí práce Vladan Hruška. -- Abstrakt: Bakalářská práce pojednává o tématu regionálních produktů v Ústeckém kraji. Cílem práce je zhodnotit stupeň regionality regionálních produktů podle zvolených kritérií. Samotnému řešení problematiky předchází teoretická část, která se dotýká tématu přístupů k regionálnímu rozvoji, regionální identity a regionálních produktů. Následné hodnocení regionálních produktů je řešeno na základě databáze regionálních producentů Ústeckého kraje. Pro zhodnocení je zapotřebí zvolit vhodná kritéria, podle kterých bude posouzena regionalita těchto produktů v daném území.. -- Abstrakt: Bachelor thesis deals with a topic of regional products in the region Ústecký kraj. The aim is to assess the degree of regional products with regionality and classify regional products according to defined criteria. The issue itself is preceded by the theoretical part. The theoretical part touches the topic of approaches to regional development, regional identity and regional products. The subsequent assessing of regional products will be solved through the database of regional producers of the region Ústecký kraj. For the evaluation it will need to define the appropriate criteria, which will regard the regionality of these products in concrete area.
    Hruška, Vladan. Univerzita J.E. Purkyně v Ústí nad Labem. Katedra geografie
    regionální výrobky. farmářské trhy. Ústecký kraj (Česko : 2000-). region. regionální identita. přístupy k rozvoji regionu. regional identity. approaches to regional development. regional products. bakalářské práce
    658.626-027.541. 339.175. (437.315). (437.15). (043)378.22

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.