Počet záznamů: 1  

Chemie na talíři

  1. Údaje o názvuChemie na talíři / Ondřej Dvořák
    Osobní jméno Dvořák, Ondřej, 1962- (autor)
    Údaje o vydáníPrvní vydání
    Fyz.popis207 stran : ilustrace (převážně barevné), 1 mapa ; 24 cm
    ISBN978-80-271-2881-5 Kč 399,00
    PoznámkyDotisk v roce 2022
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii a rejstřík
    Předmět.hesla potravinářská chemie * analýza potravin * příprava jídel * potraviny * chemické vlastnosti materiálů * kuchařství * food chemistry * food analysis * meals preparation * foodstuffs * chemical properties of materials * cookery
    Forma, žánr populárně-naučné publikace * popular works
    Konspekt664 - Potravinářský průmysl
    MDT663/664:54 * 543.6:663/664 * 641.55 * 613.26/.29 * 663/664 * 620.2-026.78 * 641/642 * (0.062)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.Knihy
    SignaturaČár.kódDislokaceVolný výběrInfo
    KB 484673300076973CH - Šmídl Mgr.pouze prezenčně
    KB 484673300076974volný výběr D970 2021Doba výp. 31 dní
    Chemie na talíři
    Chemie na talíři

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.