Počet záznamů: 1
Chemie na talíři
Údaje o názvu Chemie na talíři / Ondřej Dvořák Osobní jméno Dvořák, Ondřej, 1962- (autor) Údaje o vydání První vydání Fyz.popis 207 stran : ilustrace (převážně barevné), 1 mapa ; 24 cm ISBN 978-80-271-2881-5 Kč 399,00 Poznámky Dotisk v roce 2022 Poznámky o skryté bibliografii a rejstřících Obsahuje bibliografii a rejstřík Předmět.hesla potravinářská chemie * analýza potravin * příprava jídel * potraviny * chemické vlastnosti materiálů * kuchařství * food chemistry * food analysis * meals preparation * foodstuffs * chemical properties of materials * cookery Forma, žánr populárně-naučné publikace * popular works Konspekt 664 - Potravinářský průmysl MDT 663/664:54 * 543.6:663/664 * 641.55 * 613.26/.29 * 663/664 * 620.2-026.78 * 641/642 * (0.062) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Druh dok. Knihy Signatura Čár.kód Dislokace Volný výběr Info KB 48467 3300076973 CH - Šmídl Mgr. pouze prezenčně KB 48467 3300076974 volný výběr D970 2021 Doba výp. 31 dní
Počet záznamů: 1