Počet záznamů: 1
Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů
Údaje o názvu Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů / Jana Dostálová Osobní jméno Dostálová, Jana, 1943- (autor) Údaje o vydání 1. vyd. Vyd.údaje Praha : Forsapi, [2008?] Fyz.popis 53 s. : barev. il. ; 21 cm ISBN 978-80-903820-8-4 (brož.) Edice Stručné informace pro pacienty ; sv. 2 Poznámky Obsahuje rejstřík. Terminologický slovník Předmět.hesla potraviny - zdravotní aspekty * potravinářská technologie - zdravotní aspekty * kuchařství - zdravotní aspekty * food - health aspects * food technology - health aspects * cookery - health aspects Forma, žánr informační publikace * information publications Konspekt 613 - Hygiena. Lidské zdraví MDT 663/664 * 613.26/.29 * 641/642 * 614 * (036) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Druh dok. Knihy Signatura Čár.kód Dislokace Volný výběr Info KB 44970 3300071877 volný výběr G301 2008 Doba výp. 31 dní
Počet záznamů: 1