Počet záznamů: 1  

Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů

  1. Údaje o názvuCo se děje s potravinami při přípravě pokrmů / Jana Dostálová
    Osobní jméno Dostálová, Jana, 1943- (autor)
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajePraha : Forsapi, [2008?]
    Fyz.popis53 s. : barev. il. ; 21 cm
    ISBN978-80-903820-8-4 (brož.)
    EdiceStručné informace pro pacienty ; sv. 2
    PoznámkyObsahuje rejstřík. Terminologický slovník
    Předmět.hesla potraviny - zdravotní aspekty * potravinářská technologie - zdravotní aspekty * kuchařství - zdravotní aspekty * food - health aspects * food technology - health aspects * cookery - health aspects
    Forma, žánr informační publikace * information publications
    Konspekt613 - Hygiena. Lidské zdraví
    MDT663/664 * 613.26/.29 * 641/642 * 614 * (036)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.Knihy
    SignaturaČár.kódDislokaceVolný výběrInfo
    KB 449703300071877volný výběr G301 2008Doba výp. 31 dní
    Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.