Počet záznamů: 1  

Cukrářská výroba III

  1. Údaje o názvuCukrářská výroba III
    Osobní jméno7
    Vyd.údajeNakladatelství Informatorium 2019
    Fyz.popis198
    ISBN978-80-7333-139-9
    978-80-7333-139-9
    PoznámkyKNIHA JE K DISPOZICI V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ!
    AbstraktUčebnice rozšiřuje znalosti a vědomosti, které žáci získali v 1. a 2. ročníku. Uvádí další technologické postupy výroby cukrářských výrobků, perníkových těst a restauračních moučníků, popisuje přípravu kynutých těst a biochemické procesy probíhající v těstě při kynutí. Značnou pozornost věnuje přípravě zmrzlin a zmrzlinových výrobků a dietním výrobkům. Věnuje se technologii nových surovin pro přípravu krémů a náplní a zabývá se také hodnocením surovin a výrobků, zařízením provozoven a hygienou výroby.
    Dal.odpovědnost7
    Předmět.hesla Učebnice > Střední škola > SOŠ + SOU > potravinářství
    Druh dok.ELEKTRONICKÉ ZDROJE
    Cukrářská výroba III

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.