Počet záznamů: 1
Cukrářská výroba III
Údaje o názvu Cukrářská výroba III Osobní jméno 7 Vyd.údaje Nakladatelství Informatorium 2019 Fyz.popis 198 ISBN 978-80-7333-139-9 978-80-7333-139-9 Poznámky KNIHA JE K DISPOZICI V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ! Abstrakt Učebnice rozšiřuje znalosti a vědomosti, které žáci získali v 1. a 2. ročníku. Uvádí další technologické postupy výroby cukrářských výrobků, perníkových těst a restauračních moučníků, popisuje přípravu kynutých těst a biochemické procesy probíhající v těstě při kynutí. Značnou pozornost věnuje přípravě zmrzlin a zmrzlinových výrobků a dietním výrobkům. Věnuje se technologii nových surovin pro přípravu krémů a náplní a zabývá se také hodnocením surovin a výrobků, zařízením provozoven a hygienou výroby. Dal.odpovědnost 7 Předmět.hesla Učebnice > Střední škola > SOŠ + SOU > potravinářství Druh dok. ELEKTRONICKÉ ZDROJE
Počet záznamů: 1