Počet záznamů: 1  

Cukrářská výroba III

  1. Bláha, Ludvík
    Cukrářská výroba III. -- Nakladatelství Informatorium 2019. -- 198. -- KNIHA JE K DISPOZICI V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ!. -- Abstrakt: Učebnice rozšiřuje znalosti a vědomosti, které žáci získali v 1. a 2. ročníku. Uvádí další technologické postupy výroby cukrářských výrobků, perníkových těst a restauračních moučníků, popisuje přípravu kynutých těst a biochemické procesy probíhající v těstě při kynutí. Značnou pozornost věnuje přípravě zmrzlin a zmrzlinových výrobků a dietním výrobkům. Věnuje se technologii nových surovin pro přípravu krémů a náplní a zabývá se také hodnocením surovin a výrobků, zařízením provozoven a hygienou výroby. -- ISBN : 978-80-7333-139-9. -- ebook 978-80-7333-139-9.
    kolektiv, kolektiv
    Učebnice > Střední škola > SOŠ + SOU > potravinářství

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.