Počet záznamů: 1  

Zesílení těsnící clony se zaměřením na stupeň propustnosti Vodní Dílo Křímov

  1. Z-DP 1512
    Hrnčál, Tomáš, 1980-
    Zesílení těsnící clony se zaměřením na stupeň propustnosti Vodní Dílo Křímov [rukopis] / Tomáš Hrnčál. -- 2010. -- 61 l. : barev. il., grafy, tabulky. -- Ved. práce Jakub Zavoral. -- Abstrakt: Tato práce se zabývá průzkumem pro vylepšení podloží pod hrází vodního díla Křímov. Popisuje stručnou charakteristiku díla, jeho využití, umístění a geologické podmínky a dále se podrobněji zabývá hloubením vrtů, použitím injekčních clon a výběrem materiálu. Hlavní částí této práce jsou 3. průzkumné vrty a posléze průzkumná injektáž. Obsahuje popis jednotlivých vrtů na procentuální pórovitosti horniny v závislosti na ztrátě tlakové vody a spotřebě injekčního materiálu.. -- Abstrakt: This work is dealt with research ON improving subsoil of waterwork Křímov. This work describes a brief characteristicS of waterwork, ITS usage, location and geologic coNditions. Excavating, dribling, grouted curtains usage and material choice IS DESCRIBED In more detailS. The main part of this work discrabes 3 exploratory drills, which were exploratory grouted to analyze the amount of consumed power water and consumed grouting material. The work describes each bore hole and is focused on percentage of ground porosity and its influence dependig up loss of power water and grouting material consumption.
    Zavoral, Jakub, 1974-. Univerzita J.E. Purkyně v Ústí nad Labem. Katedra technických věd
    přehrady. podloží. průzkumné vrty. injektáže. hráze. Chomutov (Česko : oblast). pórovitost. tlaková voda. etáž. grouted curtain. exploratory excavatings. porosity. power water. experimental grouting. etage. waterwork. bakalářské práce
    627.8. 624.138.24. 69.059.32. 550.822. 622.016.2. 625.731.1. 622'112.4. 631.472.7. 624.131.5. 624.136. 502.51(285). 556.55. 627.81. 628.132. 627.81/.83. (437.315). (043)378.22

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.