Počet záznamů: 1  

Molekulární kuchyně, aneb, Molekuly, které vaříme, jíme a pijeme

  1. Údaje o názvuMolekulární kuchyně, aneb, Molekuly, které vaříme, jíme a pijeme / Miroslav Raab
    Osobní jméno Raab, Miroslav, 1938- (autor)
    Vyd.údajeV Praze-Podlesí [i.e. Podlesí] : Dauphin, 2014
    Fyz.popis143 s. : il. ; 21 cm
    ISBN978-80-7272-629-5 (váz.)
    EdiceSporáček ; sv. 6
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii
    Předmět.hesla molekulární gastronomie * potravinářská chemie * molecular gastronomy * food chemistry
    Forma, žánr populárně-naučné publikace * popular works
    Konspekt664 - Potravinářský průmysl
    MDT641:663/664 * 663/664:54 * (0.062)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.Knihy
    SignaturaČár.kódDislokaceVolný výběrInfo
    KB 183323300031544volný výběr D970 2014Doba výp. 31 dní
    Molekulární kuchyně, aneb, Molekuly, které vaříme, jíme a pijeme

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.