Počet záznamů: 1  

Kulinarik und Kultur

  1. Údaje o názvuKulinarik und Kultur : Speisen als kulturelle Codes in Zentraleuropa / herausgegeben von Moritz Csáky und Georg Christian Lack
    Vyd.údajeWien : Böhlau Verlag, 2014
    Fyz.popis196 s. : il., faksim., portréty
    ISBN978-3-205-79539-1 (brož.)
    PoznámkyPoznámky
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii a rejstřík
    Dal.odpovědnost Csáky, Moritz, 1936- (editor)
    Lack, Georg-Christian (editor)
    Předmět.hesla gastronomie - Evropa * kuchařství - Evropa * vaření - Evropa
    Předmět.hesla Evropa střední
    Forma, žánr studie
    Konspekt64 - Domácí hospodářství
    MDT641/642 * 640 * 640.4 * (4-191.2) * (048.8)
    Země vyd.Rakousko ; Německo
    Jazyk dok.němčina ; angličtina ; italština
    Druh dok.Knihy
    SignaturaČár.kódDislokaceVolný výběrInfo
    KB 85663300013707rakouská knihovnaRK LO Soz 34Doba výp. 31 dní
    Kulinarik und Kultur

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.