Počet záznamů: 1
Vliv pandemie COVID-19 na hospodaření gastronomických zařízení
Údaje o názvu Vliv pandemie COVID-19 na hospodaření gastronomických zařízení / Michaela Bóriková Osobní jméno Bóriková, Michaela, (autor diplomové práce nebo disertace) Vytvoření/vznik 2023 Fyz.popis 67 listů : grafy Poznámky Vedoucí práce Sylvie Kotíková. Oponent Tomáš Alfonso Pozn.o dizertaci Bakalářská práce -- Univerzita J.E. Purkyně v Ústí nad Labem, Sociálně ekonomická fakulta, 2023 Dal.odpovědnost Kotíková, Sylvie (vedoucí diplomové práce nebo disertace)
Alfonso, Tomáš, 1993- (oponent)Dal.odpovědnost Univerzita J.E. Purkyně v Ústí nad Labem. Katedra ekonomie a managementu (udělovatel akademické hodnosti) Předmět.hesla veřejné stravování * finanční podpora * covid-19 Předmět.hesla COVID-19 gastronomická zařízení pandemie dotační programy COVID-19 gastronomic facilities pandemic subsidy programs Forma, žánr bakalářské práce Konspekt 640.4 - Hotelnictví. Stravování MDT 640.4 * 351.757 * 336.563 * 616.98:578.834 * (043)378.22 Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština URL https://portal.ujep.cz/StagPortletsJSR168/CleanUrl?urlid=prohlizeni-prace-detail&praceIdno=00192497 Druh dok. Vysokoškolské práce Signatura Čár.kód Dislokace Volný výběr Info DA 15422 3300715422 sklad C pouze prezenčně
Počet záznamů: 1