Počet záznamů: 1
Technologie potravin I
Údaje o názvu Technologie potravin I / Pavel Kadlec a kolektiv Osobní jméno Kadlec, Pavel, 1940- (autor) Údaje o vydání Vyd. 1. Vyd.údaje Praha : Vysoká škola chemicko-technologická, 2002 Fyz.popis 300 s. : il. ; 28 cm ISBN 978-80-7080-509-1 (brož.) Poznámky Nad názvem: Vysoká škola chemicko-technologická, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 600 výt.. Dotisk - r. 2008 Poznámky o skryté bibliografii a rejstřících Obsahuje bibliografii Dal.odpovědnost Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. Fakulta potravinářské a biochemické technologie Předmět.hesla potravinářská technologie * masné výrobky * food technology * meat products Forma, žánr učebnice vysokých škol * textbooks (higher) Konspekt 663 - Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice MDT 663/664 * 637.5+664.91/.95 * (075.8) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština URL Obsah Druh dok. Knihy Signatura Čár.kód Dislokace Volný výběr Info SB 58/1 3300008779 volný výběr D970 2002 Doba výp. 31 dní SB 58/1 3300008780 volný výběr D970 2002 Doba výp. 31 dní
Počet záznamů: 1