Počet záznamů: 1  

Zelenina, mléko, vejce a luštěniny ve výživě a přípravě pokrmů

  1. Údaje o názvuZelenina, mléko, vejce a luštěniny ve výživě a přípravě pokrmů : [praktické náměty pro výuku tematického okruhu Svět práce / editor Zdeněk Friedmann]
    Vyd.údajePraha : Raabe, c2011
    Fyz.popis[95] s. v různém stránkování : il. ; 30 cm
    ISBN978-80-86307-33-6 (brož.)
    EdiceDobrá škola. Člověk a svět práce na 2. stupni ZŠ ; 4
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografie
    Dal.odpovědnost Friedmann, Zdeněk, 1946- (editor)
    Předmět.hesla výchova ke zdraví * výživa člověka * příprava jídel * health education * human nutrition * meals preparation
    Forma, žánr metodické příručky * methodological manuals
    Konspekt613 - Hygiena. Lidské zdraví
    MDT613:37.03 * 613.2 * 641.55 * (072)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    URL Obsah
    Druh dok.Knihy
    SignaturaČár.kódDislokaceVolný výběrInfo
    KB 153403300027326volný výběr K910 PvDoba výp. 31 dní
    Zelenina, mléko, vejce a luštěniny ve výživě a přípravě pokrmů

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.