Počet záznamů: 1  

Potravinová aditiva a jejich toxicita

  1. P-DP 15771
    Vaverková, Eva, 1986-
    Potravinová aditiva a jejich toxicita [rukopis] / Eva Vaverková. -- 2009. -- 54 l., [3] l. příl. : il. + 1 CD. -- Ved. práce Vlastimil Dohnal. -- Abstrakt: Práce se zaměřuje na rozdělení a popis potravinových aditiv a zdravotní hodnocení vybraných zástupců, dále na bezpečnostní opatření v oblasti potravinových aditiv (NOAEL, ADI), testování toxicity potravinových aditiv a legislativu regulující používání aditiv v potravinách.. -- Abstrakt: Bachelor´s thesis contains classification and description of additives, while attention is focused on the health assessment of selected additives. The next part contains information on safety precaution (NOAEL, ADI) and food additives testing and legislative previsions regulating the use of additives in food.
    Dohnal, Vlastimil. Univerzita J.E. Purkyně v Ústí nad Labem. Katedra chemie
    potravinářská chemie. toxické látky. potravinová aditiva. testování toxicity. legislativa potravinových aditiv. ADI. NOAEL. Food additives. toxicity testing. legislative previsions of food additives. ADI. NOAEL. bakalářské práce
    663/664:54. 615.9. (043)378.22

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.