Počet záznamů: 1  

Koncepce výrobní linky EAM 05

  1. Údaje o názvuKoncepce výrobní linky EAM 05 / Petr Hromada
    Osobní jméno Hromada, Petr, (autor diplomové práce nebo disertace)
    Fyz.popis69 listů : barevné ilustrace, grafy, schémata + 1 CD
    PoznámkyVedoucí práce Jan Štěrba
    AbstraktDiplomová práce se zabývá optimálním návrhem výrobní linky, která bude produkovat 4 nové výrobky, ve výrobním závodě Pierburg s.r.o., se sídlem v Ústí nad Labem. Všechny výrobky je nutné zakomponovat do process flow linky tak, aby splňovaly veškeré zákaznické požadavky a byly přínosem pro společnost z hlediska optimálních výrobních nákladů a využití operátorů. Tato diplomová práce bude sloužit jako návrh počtu operátorů a jejich vybalancování na této lince.
    The thesis deals with optimal design of a production line that will produce four new products in the factory Pierburg Ltd., based in Ústí nad Labem. All products must be integrated into a process flow lines to meet all customer requirements and be of benefit to the company in terms of production costs and optimum utilization of operators. This thesis will serve as proposal for the number of operators and balancing on this line.
    Dal.odpovědnost Štěrba, Jan, 1973- (vedoucí diplomové práce nebo disertace)
    Dal.odpovědnost Univerzita J.E. Purkyně v Ústí nad Labem. Katedra strojů a mechaniky (udělovatel akademické hodnosti)
    Předmět.hesla strojírenská výroba * automobilový průmysl
    Předmět.hesla výrobní linka * balancování operátorů * production line * operators balancing
    Forma, žánr diplomové práce
    Konspekt621 - Strojírenství
    MDT621:338.45 * 629.331:338.45 * (043)378.2
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    URLhttps://portal.ujep.cz/StagPortletsJSR168/CleanUrl?urlid=prohlizeni-prace-detail&praceIdno=00177880
    Druh dok.Vysokoškolské práce
    SignaturaČár.kódDislokaceVolný výběrInfo
    DA 89743300708974sklad Cpouze prezenčně

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.