Počet záznamů: 1  

Sledování kvality fermentovaných sójových výrobků původem z ekologického zemědělství

  1. Údaje o názvuSledování kvality fermentovaných sójových výrobků původem z ekologického zemědělství = Quality monitoring of fermented soy products originally from organic farming / Milan Dvořák ... [et al.]
    Souběž.n.Quality monitoring of fermented soy products originally from organic farming
    Fyz.popistabulky
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchBibliografie na s. 194
    Dal.odpovědnost Dvořák, Milan (autor)
    Zdroj.dok. Ekologické zemědělství 2007 Ekologické zemědělství (konference s. 191-194
    Předmět.hesla biopotraviny - Česko * sójová jídla - Česko * jogurt - Česko * laktobacily * streptokoky
    Předmět.heslafermentované sójové výrobky
    Forma, žánr články
    Konspekt664 - Potravinářský průmysl
    MDT613.2:631.147 * 663/664:631.147 * 579.864 * 579.862 * 637.146.34 * 641.55:635.655 * (437.3)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.ČLÁNKY
    Odkazy - Zdroj.dok.
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.