Počet záznamů: 1  

Možné zdroje mikrobiální kontaminace z prostředí, v závodě na výrobu oplatek a sušenek, se zaměřením na kontaminaci enteropatogenními mikroorganismy

  1. Údaje o názvuMožné zdroje mikrobiální kontaminace z prostředí, v závodě na výrobu oplatek a sušenek, se zaměřením na kontaminaci enteropatogenními mikroorganismy : [rukopis] (bakalářská práce) / Jarmila Křtěnová
    Osobní jméno Křtěnová, Jarmila (autor diplomové práce nebo disertace)
    Vyd.údaje2004
    Fyz.popis92 s.
    PoznámkyVed. práce Stanislav Hrubý
    AbstraktTato práce se zaměřuje na možné zdroje kontaminace z prostředí v závodě na výrobu oplatek a sušenek. Důraz je kladen především na zdroje enteropatogenních mikroorganismů a infekční nákazy jimi způsobené. Na sledovaných lokalitách byly odebrány vzorky bakteriologických stěrů z výrobních a nevýrobních prostor, z provozních zařízení a z rukou výrobních operátorů. Dále pak byl prováděn záchyt sedimentujících kvasinek a plísní ve výrobním prostředí a zjišťování indikátorových mikroorganismů. Na monitorovaných místech byl nejčastěji zaznamenán výskyt plísní, méně pak kvasinek. I přes zavedení funkčního systému HACCP byl zaznamenán i výskyt indikátorových mikroorganismů.
    Dal.odpovědnost Hrubý, Stanislav, 1929-2009 (vedoucí diplomové práce nebo disertace)
    Dal.odpovědnost Univerzita J.E. Purkyně v Ústí nad Labem. Fakulta životního prostředí. Katedra společenských věd (udělovatel akademické hodnosti)
    Předmět.hesla hygiena výživy * mikrobiologie * potravinářský průmysl * potraviny
    Forma, žánr bakalářské práce
    MDT579 * 664
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.Vysokoškolské práce
    SignaturaČár.kódDislokaceVolný výběrInfo
    Z-DP 5304201926762sklad Cpouze prezenčně

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.