Počet záznamů: 1
Nové metody uchovávání potravin s nižším dopadem na životní prostředí
Údaje o názvu Nové metody uchovávání potravin s nižším dopadem na životní prostředí [rukopis] / Renata Kábrtová Osobní jméno Kábrtová, Renata, (autor diplomové práce nebo disertace) Vyd.údaje 2010 Fyz.popis 78 l. : grafy, tabulky Poznámky Ved. práce Josef Trögl Pozn.o dizertaci Bakalářská práce -- Univerzita J.E. Purkyně v Ústí nad Labem, Katedra průmyslových technologií a techniky, 2010 Dal.odpovědnost Trögl, Josef, 1978- (vedoucí diplomové práce nebo disertace) Dal.odpovědnost Univerzita J.E. Purkyně v Ústí nad Labem. Katedra technických věd (udělovatel akademické hodnosti) Předmět.hesla potraviny * zmrazování potravin * škůdci Předmět.hesla Vymražování fumigace hubení potravinových škůdců Freezing fumigation food pest control chemical environmental pollution Forma, žánr bakalářské práce Konspekt 614 - Veřejné zdraví a hygiena MDT 573.4-021.473 * 641.437 * 664.8.037.5 * 612.392/.398 * 613.26/.29 * 663/664 * (043)378.22 Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština URL https://portal.ujep.cz/StagPortletsJSR168/CleanUrl?urlid=prohlizeni-prace-detail&praceIdno=00096633 Druh dok. Vysokoškolské práce Signatura Čár.kód Dislokace Volný výběr Info Z-DP 1557 4201936429 sklad C pouze prezenčně
Počet záznamů: 1