Počet záznamů: 1  

Nové metody uchovávání potravin s nižším dopadem na životní prostředí

  1. Údaje o názvuNové metody uchovávání potravin s nižším dopadem na životní prostředí [rukopis] / Renata Kábrtová
    Osobní jméno Kábrtová, Renata, (autor diplomové práce nebo disertace)
    Vyd.údaje2010
    Fyz.popis78 l. : grafy, tabulky
    PoznámkyVed. práce Josef Trögl
    Pozn.o dizertaciBakalářská práce -- Univerzita J.E. Purkyně v Ústí nad Labem, Katedra průmyslových technologií a techniky, 2010
    Dal.odpovědnost Trögl, Josef, 1978- (vedoucí diplomové práce nebo disertace)
    Dal.odpovědnost Univerzita J.E. Purkyně v Ústí nad Labem. Katedra technických věd (udělovatel akademické hodnosti)
    Předmět.hesla potraviny * zmrazování potravin * škůdci
    Předmět.heslaVymražování fumigace hubení potravinových škůdců Freezing fumigation food pest control chemical environmental pollution
    Forma, žánr bakalářské práce
    Konspekt614 - Veřejné zdraví a hygiena
    MDT573.4-021.473 * 641.437 * 664.8.037.5 * 612.392/.398 * 613.26/.29 * 663/664 * (043)378.22
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    URLhttps://portal.ujep.cz/StagPortletsJSR168/CleanUrl?urlid=prohlizeni-prace-detail&praceIdno=00096633
    Druh dok.Vysokoškolské práce
    SignaturaČár.kódDislokaceVolný výběrInfo
    Z-DP 15574201936429sklad Cpouze prezenčně

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.