Počet záznamů: 1  

Regionální pokrmy z Čech, Moravy a Slezska od A (Adamov) do Ž (Žďár)

  1. Údaje o názvuRegionální pokrmy z Čech, Moravy a Slezska od A (Adamov) do Ž (Žďár) / Jaroslav Vašák
    Osobní jméno Vašák, Jaroslav, 1947- (autor)
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajePraha : Libri, 2001
    Fyz.popis207 s. ; 21 cm
    ISBN80-7277-074-8 (brož.)
    PoznámkyRegionální slovníček z gastronomie. 2000 výt
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii
    Předmět.hesla česká jídla * moravská jídla * slezská jídla
    Forma, žánr kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT641.568(437.3) * 641.568(437.32) * 641.568(437.33) * (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.Knihy
    SignaturaČár.kódDislokaceVolný výběrInfo
    P-120133149247283sklad Evypůjčený (Doba výp. 31 dní; do 09.09.2024)
    Regionální pokrmy z Čech, Moravy a Slezska od A (Adamov) do Ž (Žďár)

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.