Počet záznamů: 1  

Principy potravinářských technologií a vody

  1. Údaje o názvuPrincipy potravinářských technologií a vody / Jiří Zajíc a kol. ; vyd. Vysoká škola chemicko-technologická, Praha
    Osobní jméno Zajíc, Jiří, 1926- (autor)
    Údaje o vydání2. vyd.
    Vyd.údajePraha : VN MON, 1988
    Fyz.popis169 s.
    Dal.odpovědnost Vysoká škola chemicko-technologická v Praze (jiná role)
    Předmět.hesla potravinářský průmysl
    Forma, žánr vysokoškolská skripta
    MDT663.002(075.8) * 664.002(075.8)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.Knihy
    SignaturaČár.kódDislokaceVolný výběrInfo
    Z-S 7894201907789sklad DDoba výp. 31 dní

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.