Počet záznamů: 1
Colonialism, the Subsequent Multiculturalisation of Britain, and Its Effect on British Cuisine
Údaje o názvu Colonialism, the Subsequent Multiculturalisation of Britain, and Its Effect on British Cuisine / Tomáš Habel Souběž.n. Kolonialismus, následná multikulturalizace Británie a její vliv na britskou kuchyni Osobní jméno Habel, Tomáš, (autor diplomové práce nebo disertace) Vytvoření/vznik 2023 Fyz.popis 41 listů Poznámky Vedoucí práce Martin Holland. Oponent Klára Kolinská. Název a text práce v anglickém jazyce Pozn.o dizertaci Bakalářská práce -- Univerzita J.E. Purkyně v Ústí nad Labem, Pedagogická fakulta, 2023 Dal.odpovědnost Holland, Martin (vedoucí diplomové práce nebo disertace)
Kolinská, Klára (oponent)Dal.odpovědnost Univerzita J.E. Purkyně v Ústí nad Labem. Katedra anglistiky (udělovatel akademické hodnosti) Předmět.hesla multikulturalismus * kolonialismus Předmět.hesla Colonialismus Britská kuchyně kuchyně multikulturalizace historie Indie Čína čaj curry chicken tikka masala Královna Viktorie East India Company Britský Ráj Colonialism British cuisine cuisine Multiculturalisation history India China curry chicken tikka masala Queen Victoria East India Company British Raj Forma, žánr bakalářské práce Konspekt 316.7 - Sociologie kultury. Kulturní život MDT 316.72/.75 * 325 * (043)378.22 Země vyd. Česko Jazyk dok. angličtina URL https://portal.ujep.cz/StagPortletsJSR168/CleanUrl?urlid=prohlizeni-prace-detail&praceIdno=00191746 Druh dok. Vysokoškolské práce Signatura Čár.kód Dislokace Volný výběr Info DA 15035 3300715035 sklad C pouze prezenčně
Počet záznamů: 1