Počet záznamů: 1
Systém kritických bodů (HACCP) ve výrobě potravin
Údaje o názvu Systém kritických bodů (HACCP) ve výrobě potravin [rukopis] / Martina Nováková Osobní jméno Nováková, Martina, (autor diplomové práce nebo disertace) Vyd.údaje 2011 Fyz.popis 72 l., [25] l. příl. : il., grafy, tab. Poznámky Lic. smlouva Pozn.o dizertaci Diplomová práce -- Univerzita J.E. Purkyně v Ústí nad Labem, Fakulta sociálně ekonomická, 2011 Dal.odpovědnost Novotný, Milan, 1946- (vedoucí diplomové práce nebo disertace) Dal.odpovědnost Univerzita J.E. Purkyně v Ústí nad Labem. Katedra ekonomie (udělovatel akademické hodnosti) Předmět.hesla potraviny * spotřebitelé * bezpečnost potravin * normy jakosti Předmět.hesla HACCP kritické kontrolní body (CCP) kontrolní body (CP) zdravotní nezávadnost HACCP critical control points (CCP) control points food consumer wholesomeness Forma, žánr diplomové práce Konspekt 006 - Metrologie. Standardizace MDT 006.83 * 614.31:663/664 * 366-05 * 612.392/.398 * 613.26/.29 * 663/664 * (043)378.2 Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština URL https://portal.ujep.cz/StagPortletsJSR168/CleanUrl?urlid=prohlizeni-prace-detail&praceIdno=00135296 Druh dok. Vysokoškolské práce Signatura Čár.kód Dislokace Volný výběr Info S-DIP 1064 4212132759 sklad C pouze prezenčně
Počet záznamů: 1