Počet záznamů: 1
Hodnocení jakosti, zpracování a zbožíznalství živočišných produktů
Údaje o názvu Hodnocení jakosti, zpracování a zbožíznalství živočišných produktů. Část II., Základy zpracování a zbožíznalství mléka a mléčných výrobků / Milan Pešek Osobní jméno Pešek, Milan, 1936- (autor) Vyd.údaje České Budějovice : Jihočeská univerzita, Zemědělská fakulta, 1997 Fyz.popis 182 s. ; 29 cm ISBN 80-7040-237-7 (brož.) Poznámky Tab.. 150 výt. Poznámky o skryté bibliografii a rejstřících Obsahuje bibliografii Předmět.hesla mléčné výrobky * mlékařství * zbožíznalství * dairy products * dairying * commodity expertise Forma, žánr učebnice vysokých škol * textbooks (higher) Konspekt 637 - Živočišné produkty 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice MDT 637.1/.3 * 620.2 * (075.8) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Druh dok. Knihy Signatura Čár.kód Dislokace Volný výběr Info Z-S1223/II 4201916585 volný výběr H700 1997 prezenční výpůjčka v knihovně
Počet záznamů: 1