Počet záznamů: 1
Vliv pandemie covid-19 na prosperující chod restaurací v Krupce
Údaje o názvu Vliv pandemie covid-19 na prosperující chod restaurací v Krupce / Kristýna Syryčanská Osobní jméno Syryčanská, Kristýna, (autor diplomové práce nebo disertace) Vytvoření/vznik 2023 Fyz.popis 44 listů : grafy Poznámky Vedoucí práce Michaela Jánská. Oponent Sylvie Kotíková Pozn.o dizertaci Bakalářská práce -- Univerzita J.E. Purkyně v Ústí nad Labem, Sociálně ekonomická fakulta, 2023 Dal.odpovědnost Jánská, Michaela (vedoucí diplomové práce nebo disertace)
Kotíková, Sylvie (oponent)Dal.odpovědnost Univerzita J.E. Purkyně v Ústí nad Labem. Katedra ekonomie a managementu (udělovatel akademické hodnosti) Předmět.hesla spotřebitelské chování * covid-19 Předmět.hesla pandemie restaurace vládní opatření pandemic restaurant government action Forma, žánr bakalářské práce Konspekt 366 - Ochrana spotřebitele. Chování spotřebitele MDT 366.1 * 616.98:578.834 * (043)378.22 Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština URL https://portal.ujep.cz/StagPortletsJSR168/CleanUrl?urlid=prohlizeni-prace-detail&praceIdno=00189877 Druh dok. Vysokoškolské práce Signatura Čár.kód Dislokace Volný výběr Info DA 14884 3300714884 sklad C pouze prezenčně
Počet záznamů: 1