Počet záznamů: 1
Chemické složení a fysikální vlastnosti ovoce a zeleniny
Unifikovaný název Chimija i tovarovedenije svežich plodov i ovoščej. Česky Údaje o názvu Chemické složení a fysikální vlastnosti ovoce a zeleniny : (vybrané kapitoly z I. dílu autorovi knihy: Chemie a zbožíznalství ovoce a zeleniny) / F.V. Gerevitinov ; přeložili Z. Kuttelvašer a K. Červinka Osobní jméno Cerevitinov, Fedor Vasil‘jevič, 1874-1947 (autor) Údaje o vydání Vydání první Nakladatel Praha : Průmyslové vydavatelství, 1952 Fyz.popis 321 stran : ilustrace ; 21 cm ISBN (Vázáno) : Kčs 137,00 Edice Knižnice potravinářského průmyslu ; svazek 53 Poznámky Přeloženo z ruštiny. 2000 výtisků Poznámky o skryté bibliografii a rejstřících Obsahuje bibliografii a rejstřík Dal.odpovědnost Kuttelvašer, Zdeněk, 1923- (překladatel)
Červinka, K. (překladatel)Předmět.hesla ovoce * zelenina * chemická analýza Forma, žánr studie Konspekt 634 - Ovocnářství MDT 634.1/.8.076 * 635.1/.8 * 543 * (048.8) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Druh dok. Knihy
Počet záznamů: 1