Počet záznamů: 1  

Sledování kvality důlních vod vypouštěných do vodního toku Svatava z lomu Medard (obec Svatava, Karlovarský kraj)

  1. Údaje o názvuSledování kvality důlních vod vypouštěných do vodního toku Svatava z lomu Medard (obec Svatava, Karlovarský kraj) / [rukopis] Regina Kindratová
    Osobní jméno Kindratová, Regina (autor diplomové práce nebo disertace)
    Vyd.údaje2005
    Fyz.popis29 s. ; 14 s. tab. a m. příl.
    PoznámkyLicenční smlouva - souhlas. Ved. práce Jakub Štibinger
    AbstraktCílem bakalářské práce bylo posouzení kvality důlních vod vypouštěných z lomu Medard a hlubiny Jiří přes úpravnu důlních vod do řeky Svatavy. Podrobně je popsána technologie úpravny důlních vod a princip čištění důlních vod. V rámci bakalářské práce byl vyhodnocen obsah těžkých kovů ve vzorcích důlních vod před jejich úpravou a po jejich čištění v úpravně důlních vod. Zájmová lokalita - řeka Svatava byla vybrána s ohledem na vymezení tohoto toku jako lososové vody a zde vyhlášeným pstruhovým revírem. Základním faktologickým materiálem pro zpracování bakalářské práce byly rozbory důlních vod prováděné akreditovanou laboratoří Sokolovské uhelné a.s. Statistickou analýzou byla vyhodnocena pravděpodobnost překročení emisních limitů stanovených vodoprávním úřadem a limitních koncentrací toxických pro vodní živočichy.
    Dal.odpovědnost Štibinger, Jakub (vedoucí diplomové práce nebo disertace)
    Dal.odpovědnost Univerzita J.E. Purkyně v Ústí nad Labem. Katedra přírodních věd (udělovatel akademické hodnosti)
    Předmět.hesla doly * těžké kovy * úprava vody
    Předmět.hesla Karlovarský kraj (Česko : 2000-) * Karlovarský kraj (Česko : 2000-)
    Forma, žánr bakalářské práce
    MDT546.3 * 622.015(437.318) * 628.16(437.318)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.Vysokoškolské práce
    SignaturaČár.kódDislokaceVolný výběrInfo
    Z-DP 7444201928587sklad Cpouze prezenčně

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.