Počet záznamů: 1
The Oxford handbook of food history
Údaje o názvu The Oxford handbook of food history / edited by Jeffrey M. Pilcher Vyd.údaje Oxford ; New York : Oxford University Press, c2012 Fyz.popis xxviii, 508 s. : il. ; 26 cm ISBN 978-0-19-972993-7 (váz.) Edice Oxford handbooks Poznámky o skryté bibliografii a rejstřících Obsahuje bibliografie, bibliografické odkazy a rejstřík Dal.odpovědnost Pilcher, Jeffrey M., 1965- (editor) Dal.odpovědnost Oxford University Press Předmět.hesla jídlo - dějiny * sociologie jídla Forma, žánr monografie Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641/642 * 316.74:641.5 * (048.8) Země vyd. Velká Británie ; Spojené státy americké Jazyk dok. angličtina V katedrové studovně PFS Druh dok. Knihy Signatura Čár.kód Dislokace Volný výběr Info KB 43360 3300069276 kat. historie FF pouze prezenčně
Počet záznamů: 1