Počet záznamů: 1
Bakteriózy a kontaminace potravin
Údaje o názvu Bakteriózy a kontaminace potravin [rukopis] / Dagmar Třísková Osobní jméno Třísková, Dagmar, (autor diplomové práce nebo disertace) Vyd.údaje 2008 Fyz.popis 85 l. ; 30 cm Pozn.o dizertaci Bakalářská práce -- Univerzita J.E. Purkyně v Ústí nad Labem, Fakulta životního prostředí, 2008 Dal.odpovědnost Říhová Ambrožová, Jana, 1972- (vedoucí diplomové práce nebo disertace) Dal.odpovědnost Univerzita J.E. Purkyně v Ústí nad Labem. Katedra přírodních věd (udělovatel akademické hodnosti) Předmět.hesla kontaminace potravin * bakterie * nemoci Předmět.hesla Bakteriální buňka rizikové potraviny HACCP laboratorní diagnostika bakterií Bacterial cell food contamination risk food-stuff bacteriosis HACCP food related deseases laboratory diagnosis of bacteria Forma, žánr bakalářské práce Konspekt 613 - Hygiena. Lidské zdraví MDT 616.1/.9 * 579.81/.87 * 613.26/.29:504.5 Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština URL https://portal.ujep.cz/StagPortletsJSR168/CleanUrl?urlid=prohlizeni-prace-detail&praceIdno=00033733 Druh dok. Vysokoškolské práce Signatura Čár.kód Dislokace Volný výběr Info Z-DP 1209 4201932965 sklad C pouze prezenčně
Počet záznamů: 1