Počet záznamů: 1  

Krajiny prostřených i prázdných stolů

  1. Údaje o názvuKrajiny prostřených i prázdných stolů. II., Evropská gastronomie v interdisciplinárním přístupu / Blanka Jedličková, Milena Lenderová, Miroslav Kouba, Ivo Říha (eds.)
    Údaje o vydáníVydání první
    NakladatelPardubice : Univerzita Pardubice, 2017
    Fyz.popis331 stran : ilustrace (některé barevné), faksimile ; 21 cm
    ISBN978-80-7560-087-5 (brožováno)
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii, bibliografické odkazy a rejstřík
    Dal.odpovědnost Zubáková, Blanka, 1987- (editor)
    Lenderová, Milena, 1947- (editor)
    Kouba, Miroslav, 1979- (editor) (autor úvodu atd.)
    Říha, Ivo, 1975- (editor)
    Předmět.hesla jídlo - Evropa * stravování - Evropa * stravování - interdisciplinární aspekty * dějiny gastronomie - Evropa * food - Europe * catering - Europe * catering - interdisciplinary aspects * history of gastronomy - Europe
    Forma, žánr kolektivní monografie * collective monographs
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT641/642 * 640 * 001.83 * 641/642(091) * (4) * (048.8:082)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština ; slovenština
    V katedrové studovněS1G
    Druh dok.Knihy
    SignaturaČár.kódDislokaceVolný výběrInfo
    KC 27088/23300044855kat. historie FFpouze prezenčně
    Krajiny prostřených i prázdných stolů

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.