Počet záznamů: 1  

Stroje a zařízení v gastronomii a technologie přípravy pokrmů

  1. Údaje o názvuStroje a zařízení v gastronomii a technologie přípravy pokrmů : pro střední a vyšší odborné školy / Martin Kolouch, Anna Volfová
    Osobní jméno Kolouch, Martin (autor)
    Údaje o vydáníVyd. 1.
    Vyd.údajePraha : Fortuna, 2000
    Fyz.popis111 s., [8] s. barev. obr. příl. : il. ; 30 cm
    ISBN80-7168-719-7 (brož.) : Kč 169,00
    PoznámkyTerminologcký slovník
    Dal.odpovědnost Volfová, Anna (autor)
    Předmět.hesla kuchyňské spotřebiče * kuchařství * jídla * kitchen utensils * cookery * meals
    Forma, žánr učebnice středních škol * textbooks (secondary)
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
    MDT641/642 * 641.55 * 641.53/.54 * (075.3)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.Knihy
    SignaturaČár.kódDislokaceVolný výběrInfo
    KB 244033300040741sklad BDoba výp. 31 dní

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.