Počet záznamů: 1  

Food chemistry

  1. Záhlaví-název Food chemistry (Online)
    Údaje o názvuFood chemistry [elektronický zdroj].
    Vyd.údaje[Amsterdam] : Elsevier Science
    Roč., čísloPrint began with vol. 1 (July 1976).
    PoznámkyDescription based on: Vol. 52, issue 1 (1995); title from contents screen (ScienceDirect, viewed Oct. 13, 2003).. Latest issue consulted: Vol. 83, issue 4 (Dec. 2003), viewed Oct. 13, 2003.
    Předmět.hesla Agriculture Sciences - Food Science and Technology * Food - Analysis - Periodicals. * Food - Composition - Periodicals. * Food Analysis - Periodicals. * Food - Periodicals. * Chemistry - Periodicals. * Aliments - Analyse - Périodiques. * Aliments - Composition - Périodiques.
    Dostupnostplný text je přístupný pouze v rámci počítačové sítě UJEP nebo prostřednictvím vzdáleného přístupu
    Země vyd.Nizozemsko
    Jazyk dok.angličtina
    URLSFX JIB services (Plný text)
    Druh dok.Elektronický časopis
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.