Počet záznamů: 1  

The ... restaurant and foodservice market research handbook

  1. Údaje o názvuThe ... restaurant and foodservice market research handbook [elektronický zdroj] .
    Vyd.údajeNorcross, GA : Richard K. Miller& Associates
    Fyz.popisv. ; 28 cm.
    Roč., čísloBegan with: 2000?; ceased with 9th ed. (2008).
    PoznámkyDescription based on: 2000; title from title page.. Latest issue consulted: 8th ed. (2007).
    Dále jako2009263284 Restaurant, food& beverage market research handbook
    Dal.odpovědnostRichard K. Miller& Associates.
    Předmět.hesla Restaurants - United States - Marketing. * Food service - United States - Marketing. * Restaurant management - United States. * Marketing research - United States.
    Dostupnostplný text je přístupný pouze v rámci počítačové sítě UJEP nebo prostřednictvím vzdáleného přístupu
    Země vyd.Georgie
    Jazyk dok.angličtina
    URLSFX JIB services (Plný text)
    Druh dok.Elektronický časopis
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.