Počet záznamů: 1  

Úvod do filozofie

  1. Údaje o názvuÚvod do filozofie / Arno Anzenbacher ; [překlad a předmluva Karel Šprunk]
    Osobní jméno Anzenbacher, Arno, 1940- (autor)
    Údaje o vydání2. vyd.
    Vyd.údajePraha : Státní pedagogické nakladatelství, 1991
    Fyz.popis304 s. : il., portréty ; 20 cm
    ISBN80-04-26038-1 (brož.)
    PoznámkyPřeloženo z němčiny
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii
    OriginálEinführung in die Philosophie
    Dal.odpovědnost Šprunk, Karel, 1928- (překladatel) (autor úvodu atd.)
    Předmět.hesla filozofie * Philosophy
    Forma, žánr příručky * handbooks and manuals
    Konspekt101 - Filozofie
    MDT101 * (035)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    URLDigitalizovaný dokument
    Druh dok.Knihy
    SignaturaČár.kódDislokaceVolný výběrInfo
    P-S 144583149224886sklad EDoba výp. 31 dní
    P-USV3149177835sklad FDoba výp. 183 dní
    P-USV3149177848sklad FDoba výp. 183 dní
    P-USV3149197571sklad FDoba výp. 183 dní
    P-USV3149197578sklad FDoba výp. 183 dní
    P-USV3149197587sklad FDoba výp. 183 dní
    P-USV3149197589sklad FDoba výp. 183 dní
    P-USV3149197590sklad FDoba výp. 183 dní
    P-USV3149197594sklad FDoba výp. 183 dní
    P-USV3149197605sklad FDoba výp. 183 dní
    P-USV3149197606sklad FDoba výp. 183 dní
    P-USV3149210355sklad FDoba výp. 183 dní
    P-USV3149197575kat. politologie a filozofie FFpouze prezenčně
    P-USV3149197596sklad FDoba výp. 183 dní
    P-USV3149197607sklad FDoba výp. 183 dní
    P-USV3149197609sklad FDoba výp. 183 dní
    P-USV3149197610sklad FDoba výp. 183 dní
    P-USV3149177836sklad FDoba výp. 183 dní
    P-USV3149197572sklad FDoba výp. 183 dní
    P-USV3149197573sklad FDoba výp. 183 dní
    P-USV3149197581sklad FDoba výp. 183 dní
    P-USV3149197593sklad FDoba výp. 183 dní
    P-USV3149197597sklad FDoba výp. 183 dní
    S-F 174212100994sklad FDoba výp. 31 dní
    Úvod do filozofie

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.