Počet záznamů: 1
Regionální pokrmy z Čech, Moravy a Slezska od A (Adamov) do Ž (Žďár)
Údaje o názvu Regionální pokrmy z Čech, Moravy a Slezska od A (Adamov) do Ž (Žďár) / Jaroslav Vašák Osobní jméno Vašák, Jaroslav, 1947- (autor) Údaje o vydání 1. vyd. Vyd.údaje Praha : Libri, 2001 Fyz.popis 207 s. ; 21 cm ISBN 80-7277-074-8 (brož.) Poznámky Regionální slovníček z gastronomie. 2000 výt Poznámky o skryté bibliografii a rejstřících Obsahuje bibliografii Předmět.hesla česká jídla * moravská jídla * slezská jídla Forma, žánr kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641.568(437.3) * 641.568(437.32) * 641.568(437.33) * (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Druh dok. Knihy Signatura Čár.kód Dislokace Volný výběr Info P-12013 3149247283 sklad E vypůjčený (Doba výp. 31 dní; do 10.12.2024)
Počet záznamů: 1