Počet záznamů: 1  

Chemické složení a fysikální vlastnosti ovoce a zeleniny

  1. Unifikovaný název Chimija i tovarovedenije svežich plodov i ovoščej. Česky
    Údaje o názvuChemické složení a fysikální vlastnosti ovoce a zeleniny : (vybrané kapitoly z I. dílu autorovi knihy: Chemie a zbožíznalství ovoce a zeleniny) / F.V. Gerevitinov ; přeložili Z. Kuttelvašer a K. Červinka
    Osobní jméno Cerevitinov, Fedor Vasil‘jevič, 1874-1947 (autor)
    Údaje o vydáníVydání první
    NakladatelPraha : Průmyslové vydavatelství, 1952
    Fyz.popis321 stran : ilustrace ; 21 cm
    ISBN(Vázáno) : Kčs 137,00
    EdiceKnižnice potravinářského průmyslu ; svazek 53
    PoznámkyPřeloženo z ruštiny. 2000 výtisků
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii a rejstřík
    Dal.odpovědnost Kuttelvašer, Zdeněk, 1923- (překladatel)
    Červinka, K. (překladatel)
    Předmět.hesla ovoce * zelenina * chemická analýza
    Forma, žánr studie
    Konspekt634 - Ovocnářství
    MDT634.1/.8.076 * 635.1/.8 * 543 * (048.8)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.Knihy

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.