Počet záznamů: 1  

Mikrobiologické zkoumání potravin

  1. Údaje o názvuMikrobiologické zkoumání potravin / Ludmila Šilhánková ; vyd. Vysoká škola chemicko-technologická, Praha
    Osobní jméno Šilhánková, Ludmila, 1927-2011 (autor)
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajePraha : VN MON, 1987
    Fyz.popis104 s.
    Dal.odpovědnost Vysoká škola chemicko-technologická v Praze (jiná role)
    Předmět.hesla analýza potravin * potraviny
    Forma, žánr vysokoškolská skripta
    MDT633(075.8)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.Knihy
    SignaturaČár.kódDislokaceVolný výběrInfo
    Z-S 4754201907475sklad DDoba výp. 31 dní
    Z-S 7944201907794sklad DDoba výp. 31 dní

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.