Počet záznamů: 1  

Metody senzorické analýzy potravin a stanovení senzorické jakosti

  1. Údaje o názvuMetody senzorické analýzy potravin a stanovení senzorické jakosti / Jan Pokorný ; vyd. Ústav zemědělských a potravinářských informací, Praha
    Osobní jméno Pokorný, Jan, 1928-2011 (autor)
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajePraha : Ústav zemědělských a potravinářských informací, 1993
    Fyz.popis196 s.
    Dal.odpovědnost Ústav zemědělských a potravinářských informací (jiná role)
    Předmět.hesla analýza potravin * potraviny
    MDT614.3 * 663 * 664
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.Knihy
    SignaturaČár.kódDislokaceVolný výběrInfo
    Z-38124201905606sklad DDoba výp. 31 dní

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.