Počet záznamů: 1
Metody senzorické analýzy potravin a stanovení senzorické jakosti
Údaje o názvu Metody senzorické analýzy potravin a stanovení senzorické jakosti / Jan Pokorný ; vyd. Ústav zemědělských a potravinářských informací, Praha Osobní jméno Pokorný, Jan, 1928-2011 (autor) Údaje o vydání 1. vyd. Vyd.údaje Praha : Ústav zemědělských a potravinářských informací, 1993 Fyz.popis 196 s. Dal.odpovědnost Ústav zemědělských a potravinářských informací (jiná role) Předmět.hesla analýza potravin * potraviny MDT 614.3 * 663 * 664 Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Druh dok. Knihy Signatura Čár.kód Dislokace Volný výběr Info Z-3812 4201905606 sklad D Doba výp. 31 dní
Počet záznamů: 1