Počet záznamů: 1  

Metody detekce patogenních mikroorganismů v potravinách

  1. Údaje o názvuMetody detekce patogenních mikroorganismů v potravinách / Eva Jičínská, Jana Havlová
    Osobní jméno Jičínská, Eva (autor)
    Údaje o vydáníVyd. 1.
    Vyd.údajePraha : Ústav zemědělských a potravinářských informací, 1996
    Fyz.popis115 s. ; 21 cm
    ISBN80-85120-49-6 (brož.)
    PoznámkyTab.. Pozn.
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii
    Dal.odpovědnost Havlová, Jana (autor)
    Předmět.hesla patogenní mikroorganismy * mikrobiologická technika * kvalita potravin * kontrola potravin
    Forma, žánr příručky
    Konspekt614 - Veřejné zdraví a hygiena
    MDT578/579:616-092 * 57.083.1 * 663/664-021.465 * 614.31 * (035)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.Knihy
    SignaturaČár.kódDislokaceVolný výběrInfo
    Z-54284201916642sklad DDoba výp. 31 dní
    Metody detekce patogenních mikroorganismů v potravinách

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.