Počet záznamů: 1  

Hodnocení jakosti, zpracování a zbožíznalství živočišných produktů

  1. Údaje o názvuHodnocení jakosti, zpracování a zbožíznalství živočišných produktů. Část II., Základy zpracování a zbožíznalství mléka a mléčných výrobků / Milan Pešek
    Osobní jméno Pešek, Milan, 1936- (autor)
    Vyd.údajeČeské Budějovice : Jihočeská univerzita, Zemědělská fakulta, 1997
    Fyz.popis182 s. ; 29 cm
    ISBN80-7040-237-7 (brož.)
    PoznámkyTab.. 150 výt.
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii
    Předmět.hesla mléčné výrobky * mlékařství * zbožíznalství * dairy products * dairying * commodity expertise
    Forma, žánr učebnice vysokých škol * textbooks (higher)
    Konspekt637 - Živočišné produkty
    37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
    MDT637.1/.3 * 620.2 * (075.8)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.Knihy
    SignaturaČár.kódDislokaceVolný výběrInfo
    Z-S1223/II4201916585volný výběr H700 1997prezenční výpůjčka v knihovně
    Hodnocení jakosti, zpracování a zbožíznalství živočišných produktů
    Hodnocení jakosti, zpracování a zbožíznalství živočišných produktů

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.