Počet záznamů: 1  

Hodnocení jakosti, zpracování a zbožíznalství živočišných produktů

  1. Údaje o názvuHodnocení jakosti, zpracování a zbožíznalství živočišných produktů. Část I., Jakost potravin, potravinových surovin a mléka / Milan Pešek
    Osobní jméno Pešek, Milan, 1936- (autor)
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajeČeské Budějovice : Jihočeská univerzita, Zemědělská fakulta, 1997
    Fyz.popis235 s. ; 29 cm
    ISBN80-7040-236-9 (brož.)
    Poznámky150 výt.. Tab.
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii
    Předmět.hesla kvalita potravin * mléko * food quality * milk
    Forma, žánr učebnice vysokých škol * textbooks (higher)
    Konspekt664 - Potravinářský průmysl
    37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
    MDT663/664-021.465 * 637.1 * (075.8)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.Knihy
    SignaturaČár.kódDislokaceVolný výběrInfo
    Z-S1223/I4201916584volný výběr H700 1997prezenční výpůjčka v knihovně
    Hodnocení jakosti, zpracování a zbožíznalství živočišných produktů
    Hodnocení jakosti, zpracování a zbožíznalství živočišných produktů

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.