Počet záznamů: 1  

The emerging global food system

  1. Údaje o názvuThe emerging global food system : public and private sector issues / ed. Gerald E. Gaull, Ray A. Goldberg
    Vyd.údajeNew York : Wiley and Sons, 1993
    Fyz.popis252 s.
    ISBN0-471-59072-X
    Dal.odpovědnost Gaull, Gerald E. (editor)
    Goldberg, Ray Allan, 1926- (editor)
    Předmět.hesla potraviny * globální problémy * výživa člověka
    Forma, žánr monografie
    Konspekt316.4 - Sociální procesy
    MDT316.423 * 612.39 * 613.2 * 616.3-008 * (048.8)
    Země vyd.Spojené státy americké
    Jazyk dok.angličtina
    Druh dok.Knihy
    SignaturaČár.kódDislokaceVolný výběrInfo
    Z-52804201916309sklad DDoba výp. 31 dní

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.