Počet záznamů: 1  

Základy potravinového práva České republiky

  1. Údaje o názvuZáklady potravinového práva České republiky / František Helešic
    Osobní jméno Helešic, František, 1954- (autor)
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajePraha : Michálek - nakladatelství, 1998
    Fyz.popis281 s.
    ISBN80-902573-0-5
    Předmět.hesla potraviny - Česko
    Forma, žánr právní předpisy * příručky
    MDT(437.3) * (437.1/.3) * 612.39 * 663
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.Knihy
    SignaturaČár.kódDislokaceVolný výběrInfo
    S-P 9364212117040sklad DDoba výp. 31 dní
    Základy potravinového práva České republiky

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.