Počet záznamů: 1  

Analýza a porovnání tělesných dysbalancí u profesionálních a amatérských běžců překážkových závodů - kazuistická studie

  1. Údaje o názvuAnalýza a porovnání tělesných dysbalancí u profesionálních a amatérských běžců překážkových závodů - kazuistická studie = Analysis and comparison of physical imbalances in professional and amateur obstacle course runners: a case study / Patrik Stupka
    Osobní jméno Stupka, Patrik, (autor diplomové práce nebo disertace)
    Vytvoření/vznik2025
    Fyz.popis97 listů, 22 nečíslovaných listů příloh : barevné ilustrace
    PoznámkyVedoucí práce Jana Pyšná. Oponent Jan Hnízdil. Souběžný název v anglickém jazyce
    Pozn.o dizertaciDiplomová práce -- Univerzita J.E. Purkyně v Ústí nad Labem, Pedagogická fakulta, 2025
    Dal.odpovědnost Pyšná, Jana, 1977- (vedoucí diplomové práce nebo disertace)
    Hnízdil, Jan, 1971- (oponent)
    Dal.odpovědnost Univerzita J.E. Purkyně v Ústí nad Labem. Katedra tělesné výchovy (udělovatel akademické hodnosti)
    Předmět.hesla zdravotní tělesná výchova * hluboký stabilizační systém páteře * držení těla * kompenzační cvičení
    Předmět.heslapohybové dysbalance překážkové běhy rekreační sportovci elitní sportovci hluboký stabilizační systém biomechanika prevence zranění kompenzační trénink videoanalýza movement imbalances obstacle course race recreational athletes elite athletes core stabilization biomechanics injury prevention compensatory training video analysis
    Forma, žánr diplomové práce
    Konspekt615.8 - Fyzioterapie. Psychoterapie. Alternativní lékařství
    MDT611.73:611.711 * 616.74:616.711 * 572.511 * 796.012.62 * 615.825 * (043)378.2
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    URLhttps://portal.ujep.cz/StagPortletsJSR168/CleanUrl?urlid=prohlizeni-prace-detail&praceIdno=00198558
    Druh dok.Vysokoškolské práce
    SignaturaČár.kódDislokaceVolný výběrInfo
    DA 169143300716914sklad Cpouze prezenčně

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.