Počet záznamů: 1
Gastronomie českého středověku
Údaje o názvu Gastronomie českého středověku : co lidé jedli a pili, jak stolovali a hodovali / Monika Feyfrlíková Černá Osobní jméno Feyfrlíková Černá, Monika, 1989- (autor) Údaje o vydání První vydání Nakladatel Praha : Grada Publishing, 2024 Fyz.popis 224 stran : ilustrace (převážně barevné) ; 24 cm ISBN 978-80-271-3829-6 (brožováno) : Kč 399,00 Poznámky Obálkový podnázev: 111 dobových receptů. Terminologický slovník Poznámky o skryté bibliografii a rejstřících Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy Předmět.hesla dějiny gastronomie - Česko * jídlo - Česko * stravování - Česko * kuchařství - Česko * středověk - Česko * česká jídla * history of gastronomy - Czechia * food - Czechia * catering - Czechia * cookery - Czechia * middle ages - Czechia * Czech cookery Forma, žánr monografie * kuchařské recepty * monographs * cookbooks Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641/642(091) * 641/642 * 640 * 316.3"04/14" * 641.56(=162.3) * (437.3) * (048.8) * (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Druh dok. Knihy Signatura Čár.kód Dislokace Volný výběr Info KB 45369 3300072255 volný výběr D980 2024 Doba výp. 31 dní
Počet záznamů: 1