Počet záznamů: 1  

Gastronomie českého středověku

  1. Údaje o názvuGastronomie českého středověku : co lidé jedli a pili, jak stolovali a hodovali / Monika Feyfrlíková Černá
    Osobní jméno Feyfrlíková Černá, Monika, 1989- (autor)
    Údaje o vydáníPrvní vydání
    NakladatelPraha : Grada Publishing, 2024
    Fyz.popis224 stran : ilustrace (převážně barevné) ; 24 cm
    ISBN978-80-271-3829-6 (brožováno) : Kč 399,00
    PoznámkyObálkový podnázev: 111 dobových receptů. Terminologický slovník
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii a bibliografické odkazy
    Předmět.hesla dějiny gastronomie - Česko * jídlo - Česko * stravování - Česko * kuchařství - Česko * středověk - Česko * česká jídla * history of gastronomy - Czechia * food - Czechia * catering - Czechia * cookery - Czechia * middle ages - Czechia * Czech cookery
    Forma, žánr monografie * kuchařské recepty * monographs * cookbooks
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT641/642(091) * 641/642 * 640 * 316.3"04/14" * 641.56(=162.3) * (437.3) * (048.8) * (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.Knihy
    SignaturaČár.kódDislokaceVolný výběrInfo
    KB 453693300072255volný výběr D980 2024Doba výp. 31 dní
    Gastronomie českého středověku

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.