Počet záznamů: 1  

Dostupnost lokálních potravin v Kolíně

  1. Údaje o názvuDostupnost lokálních potravin v Kolíně [rukopis] / Barbora Zajíčková
    Osobní jméno Zajíčková, Barbora, 2000- (autor diplomové práce nebo disertace)
    Vyd.údaje2024
    Fyz.popis56 l. (133 201 znaků) + 1 mapa
    PoznámkyOponent Vladan Hruška. Ved. práce Zdeňka Smutná
    Pozn.o dizertaciBakalářská práce -- Univerzita J.E. Purkyně v Ústí nad Labem, Přírodovědecká fakulta, 0
    Dal.odpovědnost Hruška, Vladan (oponent)
    Smutná, Zdeňka (vedoucí diplomové práce nebo disertace)
    Dal.odpovědnost Univerzita J.E. Purkyně v Ústí nad Labem. Katedra geografie (udělovatel akademické hodnosti)
    Předmět.heslaAlternativní potravinové sítě lokalizace udržitelnost City Region Food Systém Alternative food networks localization sustainability City Region Food System
    Forma, žánr bakalářské práce
    MDT(043)378.22
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    URLhttps://portal.ujep.cz/StagPortletsJSR168/CleanUrl?urlid=prohlizeni-prace-detail&praceIdno=00191665
    Druh dok.Vysokoškolské práce

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.